Tietoa meistä

KyberKeskus turvallista tietotekniikkaa

Pidämme tietokonelaitteistojen ja niiden käyttöjärjestelmiin liittyvien ongelmien ratkaisemisesta tai vaikkapa halvalla toteutettavan robotiikan tutkimisesta. Ne ovat hauskoja tutkimuskohteita. Tämän vuoksi tarjoamme esimerkiksi pienimuotoista tietokonelaitteistojen suunnittelu-, korjaus- ja huoltopalvelua sekä niihin liittyvää ongelmanratkaisua. Tietokonelaitteistoihin liittyvän ongelmanratkaisun päämotiivina meillä ei ole raha. Meitä ajaa eteenpäin oppimisen halu ja ongelmien ratkaisemisessa meitä kiinnostaa lähinnä niiden tarjoama haaste

 

Kyberkeskus on tietoturvaan sekä tietokoneisiin ja niiden ohjelmistoihin liittyvän tuki- ja palvelutoiminnan koulutus- ja testauslaboratorio. Kyberkeskuksessa testataan, annetaan tukipalveluita ja koulutetaan. Tutkimme, testaamme ja koulutamme erityisesti elinkeinoelämän näkökulmasta mielenkiintoista ja hyödyllistä isoista ohjelmistovalmistajista riippumatonta ohjelmistoteknologiaa. Tavoitteenamme on antaa tietoa elinkeinoelämän tarpeisiin soveltuvista uusista ohjelmistoteknologioista ja tarjota näille ohjelmistoille myös asiantuntevaa ohjelmistotukea. Eräänä osa-alueena on yrityksen liiketoimintaa tukevien open source periaatteella toimivien järjestelmien kuten esimerkiksi tuotannonohjausjärjestelmien koulutus ja tuki.

 

Meillä on mahdollisuus tarjota elinkeinoelämälle asiantuntija- ja koulutuspalveluja. Oppilaitoksen tuotantoympäristöstä eristetyssä omassa verkkoympäristössämme voimme tarjota myös monipuolisia testaus- ja asennuspalveluja. Erityisosaamista löytyy niin palvelinympäristöjen suhteen kuin työasemaosaamisessakin.

Tiimimme